Beleggingspand verkopen

Een woning of pand met huurders verkopen

Wanneer u een woning of pand met huurders wilt verkopen, dient u rekening te houden met enkele belangrijke regels en wetgevingen. De huurovereenkomst gaat automatisch over op de nieuwe eigenaar, tenzij anders is afgesproken. Huurders hebben namelijk bescherming volgens de wet en mogen niet zomaar worden uitgezet. Houd rekening met deze aandachtspunten en raadpleeg een expert van ons team voor meer informatie en wij helpen u bij het verkopen pand in verhuurde staat.

De Beleggingsmakelaar heeft veel potentiële kopers in zijn netwerk. Een verhuurde woning kan door iedereen worden gekocht die de nodige financiële middelen en de wens heeft om de woning te bezitten. Het maakt niet uit of de koper een particulier of een professionele belegger is. Neem nu contact op

Advies met betrekking tot huurders
Huurcontract gaat over
Soepele transactie

Bent u geïnteresseerd in het verkopen van uw vastgoed? Wij komen graag met u in contact.

Punten waar u op moet letten bij de aan- en verkoop van een verhuurd pand

Bij het verkopen van een huis in verhuurde staat, is het belangrijk om de volgende aandachtspunten in overweging te nemen. Om te beginnen het melden van de verkoop aan de zittende huurders. Soms wilt u uw huurders van te voren inlichten over de verkoop, maar soms wilt u huurders ook niet onnodig ongerust maken. Wij adviseren per geval wat de juiste tactiek is. Verder moeten zowel koper als verkoper zich verdiepen in de huidige huurovereenkomst. Of deze nog steeds geldig is en of deze voldoet aan alle geldende wet- en regelgeving.

Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van de wet- en regelgeving rond verhuur en huurbeleid. Nadat koper en verkoper tot een akkoord zijn gekomen, assisteren wij met het opmaken van de koopovereenkomst. Nadat er duidelijke afspraken over de overdracht van de woning of pand zijn gemaakt en deze in de juiste juridische context worden geplaatst, zorgen wij er samen voor dat de aan- en verkoop soepel verlopen via de notaris. Op de leverdatum wordt het geld door de notaris overgemaakt en is het pand met huurders erin van eigenaar veranderd.

Bereken wat uw pand waard is
Beleggingspand verkopen
90% Is binnen 1 week verkocht
88% Deal zekerheid
82% Beoordeelt ons met een 8 of hoger
100% Inzet van onze medewerkers om de verkoop te laten slagen
Beleggingspand verkopen

Hoe wordt een verhuurd huis of pand verkocht?

Ieder huis of pand heeft een andere achtergrond. Zo zijn er voorbeelden die achterstallig onderhoud hebben en zijn er woningen die verhuurd. De maandelijkse verhuur kan op een marktconform niveau liggen of op een heel laag niveau, wat weer verschillende oorzaken kan hebben. De beleggingsmakelaar ziet dit niet als belemmering; wij denken namelijk graag in mogelijkheden en gaan altijd oplossingsgericht te werk. Onze medewerkers zijn allemaal gekwalificeerd en hebben jarenlange ervaring.

Wilt u uw verhuurde pand verkopen? Wij vinden vrijwel direct een koper. Wij streven er altijd naar om win-win situatie te creëren voor alle betrokken partijen. Niet alleen voor u als verkoper, maar ook voor de huurders, de gemeente en de omgeving.

Plan informatie gesprek
Beleggingspand verkopen
Beleggingsmakelaar support

Bent u geïnteresseerd in het verkopen van vastgoed?

Beleggingsmakelaar is de grootste en goedkoopste partner bij het verkopen van vastgoed door heel Nederland.

whatsapp iconStel uw vraag