Aankopen vastgoedpand

Beleggingspand aankopen

Door de innovatie en gedreven manier van werken van De Belegginggsmakelaar, komen wij als eerste in contact met verkopers van beleggingspanden. Ons team is gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van vastgoed. Wilt u een beleggingspand kopen? Bij ons kunt terecht voor zowel losse panden als gehele onroerend goed portefeuilles.

De Beleggingsmakelaar beschikt over het grootste off-market vastgoedaanbod. Ons aanbod varieert van woningen, winkels, bedrijfshallen, kantoren en/of horeca. De Beleggingsmakelaar is dan ook landelijk actief en is de specialist bij het kopen en verkopen van beleggingspanden. Dus twijfel niet langer en voer hier in vier korte stappen uw zoekprofiel in en ontvang meteen aanbod op maat.

Vul uw zoekprofiel in
Dagelijks off-market aanbod
Laat uw vermogen renderen
Koop via ons een beleggingsobject

Ontvang gratis off market beleggingsvastgoed op maat

Vul hieronder uw zoekprofiel in

  • ✓ Binnen 1 minuut geregeld

In welke provincie(s) bent u op zoek?

In wat voor categorie bent u geïnteresseerd?

Vul hier de laatste gegevens in

0K
0K
0 450k 950k 1.5M 2.0M+

Een beleggingspand kopen

Het klantenbestand van De Beleggingsmakelaar bestaat uit particuliere en zakelijke onroerend goed kopers. Indien we een match vinden tussen een te verkopen pand en uw wensen nemen wij contact met u op om de investering uitgebreid te bespreken. Voor onze bemiddeling, berekenen wij een courtage bij de kopende partij.

Pas als er een daadwerkelijke transactie plaatsvindt, wordt er een bemiddelingsfactuur opgemaakt. Kortom, De Beleggingsmakelaar werkt voor u op een no cure no pay-basis en is de partij om een beleggingspand bij te kopen.

beleggingspand aankopen
77% Is opzoek naar bestemming voor vermogen
Beleggingsmakelaar landelijk

Hoog en vast rendement op uw spaargeld

Rendement is het percentage tussen de huuropbrengst en de aankoopprijs. Hoe hoger dit percentage, des te meer winst de belegging oplevert. Om het rendement te verhogen, kunt u gebruik maken van een hypothecaire financiering bij de aankoop van een pand. Vaak hangen de mogelijkheden af, van uw financiële buffer om mee te investeren. Ook kunt u een beleggingspand financieren met 100% eigen middelen.

Rendementen behalen op uw eigen vermogen van dubbele cijfers (meer dan 10%) is lastig, maar met een financiering is dat wel mogelijk. Het nadeel van een financiering is dat de netto cashflow op maandbasis wel lager ligt door rente en aflossing. Ook hangt dit af van of u het beheer en het verhuren zelf wilt regelen, of juist wilt uitbesteden aan een professionele verhuurder. Voor meer informatie is het verstandig om contact met ons op te nemen om zo alle mogelijkheden te bespreken. Dit kan zorgen voor een hoog en vast rendement op uw spaargeld.

Afhankelijk van de overwaarde, is een beleggingspand verkopen ook een mogelijkheid om een hoog bedrag te vangen. Deze overwaarde kunt u namelijk weer gebruiken bij het financieren van een grotere onroerend goed investering. Zo bouwt u gestaag een beleggingsportefeuille op. Dus heeft u zelf al meerdere beleggingspanden? En staat u open voor een verkoop? De Beleggingsmakelaar vindt voor ieder beleggingspand de geschikte koper.

Beleggingsmakelaar landelijk
88% Van ons aanbod vinden wij de juiste koper voor
82% Beoordeelt ons met een 8 of hoger
100% inzet van onze medewerkers om de verkoop te laten slagen
Beleggingspand kopen

Ons aanbod

De Beleggingsmakelaar helpt klanten bij het kopen van een beleggingspand. Wij bieden wekelijks meerdere off-market beleggingspanden aan. Ons aanbod van beleggingspanden om in te investeren varieert van woningen, bedrijfshallen, kantoren, winkels, logistiek en/of horeca. Indien u wilt, ontvangt u zowel lege beleggingspanden als panden in verhuurde staat, waarvan de vraagprijs vaak onder de marktwaarde ligt.

Ons aanbod ligt verspreid door heel Nederland. Wat voor beleggingspand u ook zoekt, wij hebben het voor u binnen een kort tijdbestek gevonden. Interesse? Ga met ons in gesprek en ontvang gratis ons aanbod van beleggingen. Wellicht hebben wij wel één of meerdere geschikte beleggingspanden voor u.

Neem contact op
Beleggingspand kopen
Beleggingspand aankopen

Vragen over het aankopen van een beleggingspand?

pand of huis aankopen

Locatie van het beleggingspand

Het klopt inderdaad dat de locatie van een beleggingspand één van de belangrijkste kenmerken is. Het laatste wat u wilt is dan ook een beleggingspand kopen in een stad of provincie die achteruitgaat in populariteit in plaats van opbloeit. Wij kijken daarom of er bijvoorbeeld scholen en supermarkten in de buurt zijn.

Grootschalige nieuwe infrastructuurwerken kunnen weer wijzen op een gebied met veel potentie voor beleggingsvastgoed. Verder is het ook essentieel om te onderzoeken of uw vastgoed in economisch slechte tijden het gehele jaar verhuurd zal zijn. Kortom, de locatie waar een beleggingspand staat, is van groot belang om rekening mee te houden.

Plan informatie gesprek
pand of huis aankopen

Beleggingspand kopen met financiering?

Wilt u een pand kopen? En heeft u hulp nodig om het vastgoed gedeeltelijk te financieren? In Nederland zijn grootbanken als de ING, ABN-AMRO en Rabobank actief om beleggers te financieren via een hypotheek. Echter kunt u hier als kleine particuliere koper niet terecht. Voor deze kopers zijn er alternatieve geldverstrekkers in de markt zoals RNHB, Domivest en NIBC. Hier kunt u beleggingspanden voor maximaal 80% van de aankoopsom financieren. U zult dus altijd zelf geld moeten inleggen, maar lang niet zoveel als wat de meeste mensen denken.

Geld lenen voor een hypotheek, kan ook via een particuliere financiering. Gaat u investeren in een beleggingsobject met huuropbrengsten? En wilt u dit beleggingspand kopen met financiering? Advies inwinnen bij De Beleggingsmakelaar is geheel gratis en wij kunnen het gehele traject voor onze klanten verzorgen. Overweeg daarom om te beginnen met beleggen in vastgoed en voorkom dat u maandelijks te hoge rentelasten betaalt voor uw hypotheek.

Beleggingsmakelaar support

Bent u geïnteresseerd in het kopen van vastgoed?

Beleggingsmakelaar is de grootste partner bij het kopen van vastgoed door heel Nederland.

Investeren in beleggingspand

Hoeveel geld heb je nodig voor een beleggingspand? 

Als u minimaal dertig tot veertigduizend euro spaargeld bezit, heeft u genoeg voor de aankoop van een beleggingspand. Probeer altijd eerst een pand onder de marktwaarde aangeboden te krijgen. Met de overwaarde kunt u immers weer een tweede beleggingspand kopen.

Naast het eigen vermogen heeft u ook nog een bank of particulier nodig die u deels wilt financieren bij de aankoop van het pand. Het combineren van eigen vermogen met een hypotheek zorgt ervoor dat u weinig eigen geld nodig heeft voor een beleggingspand met marktconforme huurinkomsten. Ook kunt u de gehele koopsom in één keer uit eigen vermogen financieren.

Waar koop je beleggingspanden?

Om een interessant beleggingspand te vinden of aangeboden te krijgen, moet u eerst het type vastgoed en locatie bepalen. Wij kunnen u helpen om uw zoekprofiel te specificeren. Daarnaast kunt u zelf ook websites als Funda en Huispedia in de gaten houden. Onze ervaring leert echter dat de meeste beleggingspanden via een stille verkoop worden verkocht.

Dat wil zeggen dat beleggingspanden buiten de markt om worden aangeboden aan potentiële kopers. De belegginsmakelaar zit midden in dit grote off-market netwerk. Voor de aanschaf van alle soorten beleggingspanden kunt u bij De Beleggingsmakelaar terecht. Of dit nou uw eerste beleggingspand is of een uitbreiding van uw portefeuille. Wij zijn de partner in Nederland die de gehele aankoop, verhuur en beheer kan verzorgen.

Hoe koop ik mijn eerste beleggingspand?

Een beleggingspand kopen. Men hoort het steeds vaker op het nieuws voorbijkomen. De succesverhalen van mensen die geld investeren in onroerend goed en zo passief inkomen opbouwen. Maar wat is dit nu eigenlijk en wat zijn de mogelijkheden? Bijna iedereen droomt er immers van om wat extra financiële maandelijkse inkomsten te hebben. De Beleggingsmakelaar biedt een uitgebreide begeleiding voor klanten bij het kopen van hun eerste beleggingspand. Wij zijn goed in staat om maatwerk te leveren.

Zo introduceren wij ons tijdens een kennismaking gesprek over onze werkwijze en zoomen we in op uw persoonlijke wensen. Dit kan telefonisch, op locatie of bij ons op kantoor. Bent u opzoek naar een klein pand in de Randstad, of naar een kantoorpand in een krimpregio? Wilt u ontwikkelen of een simpel beleggingspand kopen? Wellicht wilt u juist beleggingspanden kopen met lage huuropbrengsten en veel overwaarde? Wat het antwoord ook is, De Beleggingsmakelaar vindt voor u uw eerste beleggingspand om in te investeren.

Wij steken graag veel aandacht in deze zoektocht. Wat als u al een beleggingspand op het oog heeft? Ook dan kunt u bij ons terecht voor advies. Bijvoorbeeld door een vrijblijvende waardebepaling aan te vragen voor het beleggingspand dat u wilt aankopen. In alle gevallen zorgen wij er samen voor dat uw eerste investering een succes wordt.

Wij helpen u met het berekenen van het rendement op jaarbasis en bekijken alle mogelijkheden van uw beleggingspand. Daarnaast kunnen we u ook helpen met het screenen van de huurder. Ook als dit meerdere huurders zijn. Als er namelijk sprake is van een lopend huurcontract, gaat deze automatisch over naar de nieuwe eigenaar. Houd er ook rekening mee dat u verschillende plichten krijgt als verhuurder. Om de boel ook na de aankoop zo soepel mogelijk te laten verlopen en leegstand te voorkomen, raden wij klanten altijd aan om het beheer en de verhuur uit handen te geven.

Deze specialisten kunnen u bijvoorbeeld begeleiding geven in het opstellen van een nieuw huurcontract en assisteren om de onderhoudskosten te beperken. Dit maakt beleggen in vastgoed een stuk eenvoudiger, maar zal wel wat geld kosten.

Pand of huis aankopen

Hoeveel geld heb je nodig voor een beleggingspand? 

Als u minimaal dertig tot veertigduizend euro spaargeld bezit, heeft u genoeg voor de aankoop van een beleggingspand. Probeer altijd eerst een pand onder de marktwaarde aangeboden te krijgen. Met de overwaarde kunt u immers weer een tweede beleggingspand kopen.

Naast het eigen vermogen heeft u ook nog een bank of particulier nodig die u deels wilt financieren bij de aankoop van het pand. Het combineren van eigen vermogen met een hypotheek zorgt ervoor dat u weinig eigen geld nodig heeft voor een beleggingspand met marktconforme huurinkomsten. Ook kunt u de gehele koopsom in één keer uit eigen vermogen financieren.

Waar koop je beleggingspanden?

Om een interessant beleggingspand te vinden of aangeboden te krijgen, moet u eerst het type vastgoed en locatie bepalen. Wij kunnen u helpen om uw zoekprofiel te specificeren. Daarnaast kunt u zelf ook websites als Funda en Huispedia in de gaten houden. Onze ervaring leert echter dat de meeste beleggingspanden via een stille verkoop worden verkocht.

Dat wil zeggen dat beleggingspanden buiten de markt om worden aangeboden aan potentiële kopers. De belegginsmakelaar zit midden in dit grote off-market netwerk. Voor de aanschaf van alle soorten beleggingspanden kunt u bij De Beleggingsmakelaar terecht. Of dit nou uw eerste beleggingspand is of een uitbreiding van uw portefeuille. Wij zijn de partner in Nederland die de gehele aankoop, verhuur en beheer kan verzorgen.

whatsapp iconStel uw vraag